הסיפור של הפיל

כל מי שהיה בתאילנד, מכיר את הרגע הזה: אוכלים באמצע הרחוב פאד תאי חם, שנעשה בזריזות ידיים מעוררת השתאות. עם תיבול מדויק, חריפות מעודנת וקצת בוטנים למעלה. את המנה מגישה תאילנדית מבוגרת, שזה מה שהיא עושה כל חייהם. כל מי שחווה את הרגע הזה, יודע שזכה בחוויה קולינרית אחת ויחידה.

צ'אנג בה נולדה מתוך אהבה גדולה למטבח התאילנדי. נכון שלא נוכל לדמות את הריחות והצבעים של רחובות בנגקוק !העוצמתית, אבל נוכל לשחזר בכישרון רב את הרגע הקסום ההוא. את הטעמים העזים והמופלאים של אוכל הרחוב התאילנדי!

אז איך מייצרים חוויה תאילנדית אמיתית?

משתמשים בחומרי גלם תאילנדיים מקוריים: תבלינים, שמנים, רטבים וכל מה שיש למטבח התאילנדי המשובח להציע. אנחנו לא מסתפקים במשהו דומה או עושים כמו, אלא מייבאים את הכול ישירות מבנגקוק הגדולה. עושים כבוד לטכניקות הבישול התאילנדי המסורתי. בלי לעגל פינות. מייבאים במיוחד מתאילנד את כל כלי המטבח, כדי שהמנות יצאו בדיוק אותו דבר. מרכיבים צוות מנצח המורכב מחברים תאילנדיים, שמביאים איתם את הידע המדויק ואפילו רוקחים את תערובת התבלינים במכתש ובעלי, ממש כמו בתאילנד. מה הפלא שהטום יאם שלנו כזה טעים?

טעים, טעים וגם מרים

האווירה בצ'אנג בה – גם בחיפה וגם ביוקנעם – שמחה וצעירה, ופשוט רואים שכיף לנו. בואו לשמוח איתנו. את המסעדות עיצבנו בקטע תאילנדי, עם עצי במבוק וצבעים מרגיעים, כדי שתרגישו כמו בחופשה. תוכלו לשבת על הבר עם סינגה בירה. מרעננת או באחת מפינות הישיבה המפנקות.

נתראה בחיפה, יקנעם או בקריות, איפה שמתאים לכם.